LEGO Technic

LEGO Terrängrecerbuggy 42164

Nyhet
Kommer snart
Vroom Vroom! LEGO Technic Terrängracerbuggy är den ultimata leksaken för barn från 8 år som älskar spänningen av racerbilar och leksaksfordon. Med autentiska detaljer inspirerade av riktiga buggyracerbilar kommer detta set att få unga racerbilsfans att jubla av glädje när de kör igång bygg- och lekäventyret!
189,00 kr
LEGO Terrängrecerbuggy 42164 189,00 kr
Slutsåld
Slutsåld

Specifikationer

Beskrivning: 

4-cylindrig motor för extra realism!

Håll i dig, för här kommer en riktig kraftpaket! Den imponerande leksaksbilen är utrustad med en motor med 4 rörliga cylindrar, vilket ger en extra dimension av realism till leken. Barnen kommer att älska att se denna imponerande detalj när de zoomar runt på sina egna racingäventyr!

Styrning och fjädring för riktiga racingkänslor!

Klart för lite terrängaction? Barnen kan testa buggyns prestanda med den bakre fjädringen och den flexibla styrningen, vilket gör det enkelt för buggyn att luta från sida till sida när de kör runt i terrängen. Inget hinder är för stort när du är i kontroll över denna fantastiska racerbil!

Den perfekta bilpresenten för unga fordonsentusiaster!

Är du på jakt efter den perfekta presenten till en ung racerbilsentusiast? LEGO Technic Terrängracerbuggy är den ultimata överraskningen eller presenten för flickor, pojkar och alla barn som älskar leksaksfordon och spännande byggset med bilar. Ge dem en gåva som ger timmar av kreativ lek och racingäventyr!

Antal klossar: 219 st

Rekommenderad ålder: från 8 år

 

Mått

Mått:  H: 9 CM / L: 17 CM / B: 11 CM 

LEGO Technic

Med LEGO Technic kan du skapa avancerade bilar, lastbilar och maskiner med detaljerade funktioner. Upplev spänningen av att bygga och köra dina egna skapelser. För samlare finns också exklusiva set att utforska. Ge dig själv eller någon annan möjligheten att utforska den tekniska världen med LEGO Technic idag!