LEGO Technic

LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165

Nyhet
Kommer snart
Buckle up, för här kommer en helt ny nivå av racingäventyr! LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165 är det ultimata byggsetet för barn och vuxna som älskar spänningen och adrenalinpumpande action av formel 1-racing. Med denna detaljerade och autentiska modell kan du uppleva spänningen av motorsportens värld precis där hemma!
329,00 kr
LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165 329,00 kr
Slutsåld
Slutsåld

Specifikationer

Beskrivning: 

Sätt igång motorn med pull-back funktionen!

Klart för start? Med den imponerande pull-back funktionen kan du enkelt sätta igång motorn och känna kraften av denna legendariska racerbil. Dra tillbaka och släpp för att skicka din Mercedes-AMG F1 W14 E Performance i full fart över golvet eller längs racerbanan för spännande tävlingsaction!

Autentiska detaljer inspirerade av verkligheten!

Fånga känslan av att vara mitt i racet med autentiska detaljer som fångar essensen av den verkliga Mercedes-AMG F1 W14 E Performance. Från den ikoniska designen till de minutiöst återskapade funktionerna, denna modell tar racingupplevelsen till en helt ny nivå av realism och spänning.

Perfekt present för motorsportfans!

Letar du efter den perfekta presenten till en motorsportentusiast? Denna modell är svaret! Ge dem en gåva som inspirerar till timmar av kreativ lek och racingäventyr, och låt dem utforska spänningen och glamouren av formel 1-racing i sitt eget hem.

Skapa ditt egna racingäventyr med LEGO!

Med LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165 får du inte bara en imponerande modell, utan också en möjlighet att skapa ditt egna racingäventyr. Bygg din egen racerbanan, tävla mot vänner och familj, och upplev spänningen av formel 1-racing precis där hemma!

Antal klossar: 240 st

Rekommenderad ålder: från 7 år

 

Mått

Mått:  H: 6 CM / L: 24 CM / B: 10 CM 

LEGO Technic

Med LEGO Technic kan du skapa avancerade bilar, lastbilar och maskiner med detaljerade funktioner. Upplev spänningen av att bygga och köra dina egna skapelser. För samlare finns också exklusiva set att utforska. Ge dig själv eller någon annan möjligheten att utforska den tekniska världen med LEGO Technic idag!