LEGO Speed Champions

LEGO 2023 McLaren Formel 1 bil 76919

Nyhet
Fira McLarens racingteamets 60-årsjubileum med LEGO Speed Champions 2023 McLaren Formel 1-bil! Den här eleganta racerbilen, som tävlade i Formel 1-VM, är nu redo att sättas ihop och visas upp med autentiska designdetaljer från originalet. Bygg tillsammans med en förarminifigur med hjälm och ge dig ut på spännande tävlingar runt banan! Detta set är perfekt för samlare och racingfans i alla åldrar. Så starta motorn och kör iväg på ett racingäventyr som kommer att göra historien levande igen!
329,00 kr
LEGO 2023 McLaren Formel 1 bil 76919 329,00 kr
Slutsåld
Slutsåld
Butik - Avion Ej i lager

Specifikationer

Beskrivning: 

Supersnabbt racingäventyr

Kasta dig in i actionfyllda F1-lopp med LEGO Speed Champions 2023 McLaren Formel 1-bil! För unga racingentusiaster och alla som älskar McLaren. Hoppa in i förarsätet och ta kontroll över banan med den medföljande förarminifiguren, komplett med hjälm, peruk och skiftnyckel för autentisk racingaction.

Autentiska detaljer

Beundra bilens klassiska svarta och papayafärgade design, loggor från lagsponsorerna, Pirelli-däckstryck och en papayafärgad skyddshalo - alla detaljer som ger den verkliga F1-känslan!

Kör och stoltsera

Efter spännande lopp kan bilen stolt ställas ut på hyllan eller nattduksbordet som en imponerande uppvisningsmodell.

Perfekt present

Detta set är inte bara en rolig bygg- och lekupplevelse för barn från 9 år, utan även en perfekt presentidé för vuxna som samlar på modellbilar.

Antal klossar: 245 st

Rekommenderad ålder: från 9 år

 

Mått

Mått:  H: 4 CM / L: 19 CM / B: 7 CM