LEGO Disney

LEGO Disney Kalaståg 43212

Tillfälligt slut
Var med och fira Disney's 100-årsfirande genom att hoppa ombord på paradtåget! Vid loket hittar du Musse Pigg, besök Viana på hennes övagn med en dold grotta. Svinga dig vidare till Peter Pans piratskepp och träffa Tingeling och bege dig vidare till Woodys countryvagn med en roterande scen. När du sedan tagit dig till stationen fortsätter firandet med Mimmi Pigg!
459,00 kr
LEGO Disney Kalaståg 43212 459,00 kr
Slutsåld
Slutsåld
Butik - Avion Ej i lager

Specifikationer

Beskrivning: 

Snabbt skoj:

Setet innehåller ett lok, 3 festvagnar, en station, 6 LEGO minifigurer och en överflöd av lekstartare. Varje klosspåse är fylld med en karaktär, så leken kan komma igång på nolltid!

Tåglekar:

Barn som älskar tåg kommer att älska detta set som tar dem på en spännande resa genom bygget och leken. Varje vagn är full av funktioner och dolda detaljer som barnen kommer att älska att upptäcka medan de leker.

Perfekt gåva för småbarn från 4 år:

Detta högkvalitativa set är perfekt för små tågälskare och erbjuder massor av aktiviteter som föräldrar och unga kan njuta av tillsammans medan de bygger och leker.

Kreativt byggande:

En tryckt bildguide gör varje byggsteg tydligt och i appen LEGO Builder finns digitala verktyg som låter barnen zooma och rotera modellerna medan de bygger.

Problemfritt byggande:

Detta innehåller startklossar för en smidig start. Enkla bildinstruktioner gör byggandet till en lek, även för de allra yngsta!

Antal klossar: 200 st

Rekommenderad ålder: från 4 år 

 

Mått

Mått:  Tåget är 12 cm högt, 44 cm långt och 5 cm brett 

LEGO Disney

Disney-magi i varje LEGO kloss

LEGO Disney byggsatser är fulla av detaljer som låter dig fördjupa dig i Disney-universumet. Oavsett om det är de förtrollande slotten från Disney-prinsessornas sagor, de spännande rymdäventyren från Star Wars eller de äventyrliga historierna från Pirates of the Caribbean, hittar du allt här. Varje LEGO-set är designat med precision och innehåller minifigurer av dina favoritkaraktärer, såsom Mickey Mouse, Elsa, Spider-Man, och många fler. 

Fantastiska berättelser skapas med LEGO Disney

LEGO Disney gör det möjligt för dig att återskapa klassiska Disney-scener eller skapa helt nya äventyr. Bygg de magiska slotten, strid i rymden, utforska exotiska världar, och följ med dina favoritkaraktärer på spännande resor. LEGO-disneyvärlden ger dig friheten att uttrycka din kreativitet och fantasi medan du leker med ikoniska Disney-historier.

Perfekta presenter för Disney-fans

LEGO Disney-byggsatser är inte bara roliga att bygga och leka med, de är också fantastiska presenter för Disneyfans i alla åldrar. Oavsett om det är en födelsedag, jul eller någon annan speciell tillfälle, kommer en LEGO Disney-byggsats att föra Disney-magi hem till ditt eget vardagsrum.

Lär & utveckla med LEGO Disney

LEGO Disney byggsatser främjar inte bara kreativitet och fantasi utan hjälper också barn att utveckla viktiga färdigheter som problemlösning, finmotorik och samarbete. LEGO Disney är en pedagogisk och underhållande upplevelse för hela familjen.

Upptäck den förtrollande världen av LEGO Disney idag och låt Disney-magin komma till liv genom LEGO-bitar. Skapa, lek och utforska dina favorit Disney-historier som aldrig förr med LEGO Disney!