LEGO Creator

LEGO Flakbil med Helikopter 31146

Tillfälligt slut
Klart för ännu mer äventyr? LEGO Creator Flakbil med Helikopter erbjuder en fantastisk 3-i-1-lekupplevelse som får barn från 7 år att känna sig som mästare över sina egna fantasivärldar. Med en enda låda full av kreativitet kan flickor och pojkar försätta sig i spänningen med att bygga och omvandla inte mindre än tre unika fordonssätt, alla med samma uppsättning av färgglada klossar.
229,00 kr
LEGO Flakbil med Helikopter 31146 229,00 kr
Slutsåld
Slutsåld
Butik - Avion Ej i lager

Specifikationer

Beskrivning: 

Oändliga möjligheter för spännande äventyr!

Vad är det för roligt som väntar? Barnen kan ta på sig rollen som mästermekaniker och sätta samman en leksakslastbil med en magnifik helikopter, kasta sig in i luften med ett leksaksplan som eskorteras av en imponerande tankbil, eller varför inte känna vinden i håret med LEGO bilar i form av en häftig hotrod och en tuff suv? Med tre olika set är det bara fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt!

Rörliga fordonsleksaker för häftig action!

Men vänta, det blir bättre! Varje modell är utrustad med rörliga funktioner som verkligen sätter fart på leken. Se hjulen snurra på leksaksbilarna, propellrarna snurra på LEGO flygplanet och rotorbladen snurra på leksakshelikoptern - det är precis som att vara mitt i en actionfilm!

En perfekt present för uppfinningsrika byggare!

Letar du efter den perfekta presenten till ett barn som älskar att bygga och leka? Denna 3-i-1-leksak är svaret! Ge dem en överraskning som kommer att inspirera till timmar av roliga rollspel och kreativa äventyr.

Antal klossar: 270 st

Rekommenderad ålder: från 7 år

 

 

Mått

Mått:  H: 9 CM / L: 26 CM / B: 6 CM 

LEGO Creator

LEGO® Creator är en otroligt mångsidig och inspirerande värld av byggande och kreativitet. Med LEGO Creator-sets får du möjlighet att utforska en uppsjö av spännande och fantasifulla byggprojekt. Dessa 3-i-1-byggleksaker ger dig friheten att skapa, omvandla och leka med enastående modeller som sträcker sig från världens vilddjur till supersnabba fordon, hisnande rymdfärder och sagolika äventyr.

Oavsett om du är intresserad av att bygga livfulla djur, eleganta bilar, flygande helikoptrar eller mystiska slott, har LEGO Creator allt du behöver för att ge liv åt dina kreativa idéer. Seten är utformade för att stimulera ditt sinne och utveckla din byggfärdighet samtidigt som de erbjuder timmar av underhållning för både unga och gamla byggare.

Med LEGO Creator 3-i-1-sets är möjligheterna oändliga. Du kan starta med ett huvudprojekt och sedan omvandla det till två andra spännande modeller med de medföljande bygginstruktionerna. Detta ger dig en fantastisk variation i leken och gör att du aldrig tröttnar på att utforska nya äventyr.

Oavsett om du letar efter det perfekta presentvalet till en LEGO-entusiast eller om du själv är passionerad över att bygga och skapa, är LEGO Creator den ultimata källan till kreativitet och lek. Utforska vårt ständigt växande utbud av LEGO Creator-sets och upptäck en värld full av möjligheter att bygga, leka och utforska!"