LEGO Disney

LEGO Huset Från "Upp" 43217

Tillfälligt slut
Häng med Carl och Oskar när de besöker mystiska platser i detta coola set. Bygg Disney och Pixars ikoniska hus från Upp, skicka ballongerna genom skorstenen och åk dit vinden tar dig. Utforska rummen med Oskar, ordna en säng åt Dogge och lyssna på Carls berättelser när ni svävar iväg. När ni landar kan du ordna din ryggsäck och gå på upptäcktsfärd!
649,00 kr
LEGO Huset Från "Upp" 43217 649,00 kr
Slutsåld
Slutsåld
Butik - Avion Ej i lager

Specifikationer

Beskrivning: 

Kreativitet inom räckhåll:

Detta set med 598 delar är en kreativ skattkista. Det inkluderar en husdel med svävande ballonger, olika rum och spännande funktioner. Dessutom finns det två minifigurer, en charmig LEGO djurfigur och massor av tillbehör som ger liv åt leken.

Älskade karaktärer:

Utforska obegränsade äventyr på marken eller bland molnen med LEGO-minifigurerna av Disney and Pixars Carl Fredriksson och Oskar, tillsammans med den bedårande LEGO hundfiguren Dogge.

En imponerande gåva för äventyrsälskare:

Barn från 9 år och uppåt, särskilt Disney and Pixar-fans, kommer att älska detta set som erbjuder fantastiska möjligheter med ett hus som är så känt från den ikoniska filmen.

En ny ansats till byggande:

Appen LEGO Builder guider barn genom ett intuitivt byggäventyr. De kan spara sina skapelser, följa sina framsteg och fördjupa sig i 3D-modeller medan de bygger.

Uppmuntrar viktiga färdigheter:

Detta Disney and Pixar-byggset, med detaljerade minifigurer och ett välbekant hus, uppmuntrar till rolig och kreativ lek samtidigt som det hjälper barnen att utveckla viktiga färdigheter!

Antal klossar: 598 st

Rekommenderad ålder: från 9 år.

 

Mått

Mått:  Huset är 27 cm högt, 15 cm brett och 11 cm djupt 

LEGO Disney

Disney-magi i varje LEGO kloss

LEGO Disney byggsatser är fulla av detaljer som låter dig fördjupa dig i Disney-universumet. Oavsett om det är de förtrollande slotten från Disney-prinsessornas sagor, de spännande rymdäventyren från Star Wars eller de äventyrliga historierna från Pirates of the Caribbean, hittar du allt här. Varje LEGO-set är designat med precision och innehåller minifigurer av dina favoritkaraktärer, såsom Mickey Mouse, Elsa, Spider-Man, och många fler. 

Fantastiska berättelser skapas med LEGO Disney

LEGO Disney gör det möjligt för dig att återskapa klassiska Disney-scener eller skapa helt nya äventyr. Bygg de magiska slotten, strid i rymden, utforska exotiska världar, och följ med dina favoritkaraktärer på spännande resor. LEGO-disneyvärlden ger dig friheten att uttrycka din kreativitet och fantasi medan du leker med ikoniska Disney-historier.

Perfekta presenter för Disney-fans

LEGO Disney-byggsatser är inte bara roliga att bygga och leka med, de är också fantastiska presenter för Disneyfans i alla åldrar. Oavsett om det är en födelsedag, jul eller någon annan speciell tillfälle, kommer en LEGO Disney-byggsats att föra Disney-magi hem till ditt eget vardagsrum.

Lär & utveckla med LEGO Disney

LEGO Disney byggsatser främjar inte bara kreativitet och fantasi utan hjälper också barn att utveckla viktiga färdigheter som problemlösning, finmotorik och samarbete. LEGO Disney är en pedagogisk och underhållande upplevelse för hela familjen.

Upptäck den förtrollande världen av LEGO Disney idag och låt Disney-magin komma till liv genom LEGO-bitar. Skapa, lek och utforska dina favorit Disney-historier som aldrig förr med LEGO Disney!