LEGO Hidden Side

LEGO Spökexpressen 70424

Fri frakt
Kan du stoppa spökena i tid? Samarbeta med hjältarna Jack Davids och Parker Jackson när de använder den senaste spökjägartekniken skapad av J.B. för att besegra spökena. Eller skapa dina egna spökjaktsäventyr med det här grymma LEGO klossbyggsetet! Barn kan fördjupa sig i den ultimata AR-spelupplevelsen med det spännande leksetet LEGO® Hidden Side™ 70421 Spökexpressen.

Bruksvägen

Avion

1 095,00 kr
Lägg i varukorg

Beskrivning:  Denna grymma leksak kombinerar en byggbar LEGO modell med en AR-app för att skapa en helt interaktiv spelupplevelse. Ladda ner Hidden Side appen och skanna modellen med en telefon för att få den att komma till liv – interaktion med modellen får saker att hända i appen. Denna AR-leksak innehåller 5 figurer: Jack Davids med smartphone och tjejminifiguren Parker L. Jackson med smartphone, tekniknörden J.B., biljettförsäljaren ms Santos och biljettkillen Chuck. Tåget har massor av funktioner som sätter igång fantasin, till exempel spökvingar som kan fällas ut genom att dra i en spak, en kammare som kan användas för att låtsas ”ta bort” spökena som hemsöker ms Santos, och en ”av-spökifierande” kanon för att besegra spökena och återställa tågstationen till det normala.
LEGO® Hidden Side™ lekseten utspelar sig i den fiktiva staden Newbury där spöken hemsöker både människor och byggnader. Barn kan iscensätta spännande spökjaktsäventyr som kombinerar fysiska LEGO modeller med en helt interaktiv AR-spelupplevelse. Bygg och lek med det fysiska byggsetet och få det sedan att komma till liv när du interagerar med det i AR-appen. Att använda LEGO® Hidden Side™ appen är som att titta genom ett fönster på en cool och kuslig dold sida, fylld med utmanande mysterier att lösa, spöken att besegra och unika spökbossar, som Bawa, att kämpa mot i varje set.
För att få den fullständiga AR-upplevelsen krävs en surfplatta eller mobiltelefon (ingår inte). Kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga om lov innan de går online.
Spöktåget med station är 14 cm högt, 15 cm brett och 61 cm långt när det är hemsökt.
Rekommenderad från 8 år+