Emmaljunga

NXT90 Classic Duovagn Navy

Fri frakt
Modellår 2022
Emmaljungas NXT90 Classic är en duovagn komplett med chassi, sittdel och liggkorg så att du har en vagn att använda direkt från födseln upp till 22 kg. Med den robusta barnvagnen kan du ta dig fram enkelt överallt oavsett om du ska gå i stan eller på grusväg.

Bruksvägen

8 995,00 kr
Lägg i varukorg

Beskrivning: 

Den rymliga liggkorgen med en mjuk madrass blir en trygg ombonad plats för din bebis. Och när det är dags att sitta upp byter du enkelt till den ergonomiska sittdelen, utrustad med en stor sufflett för solskydd och en 5-punkts magnetisk sele som gör att ditt barn sitter säkert. Handtaget i svart skumgummi kan du enkelt justera med två knappar för att anpassa styrets höjd. Där finns också en säkerhetsrem för extra trygghet.

- Liggdel med träbotten och madrass
- Blixtlås på liggdelslock för lättare tillgänglighet
- Sittdel med magnetisk 5-punkttsele
- Avtagbar swing-away bygel
- Extra lång rygg, 54 cm
- Avtagbar ryggjustering
- Nya EasyFix 3.0 fästen (passar endast modellår 2022)
- Handtag i skumgummi
- Punkteringsfria däck
- Flip Flop broms
- Levereras med sittdelsklädsel omonterad (lätt att montera)
- Punkteringsfria Ecco Solight-hjul

Registrera din Emmaljunga NXT barnvagn via Emmaljunga och erhåll 3+2* års fabriksgaranti. Läs mer och vad som täcks inom garantin och registrera din barnvagn på Emmaljungas hemsida (klicka här).

Emmaljungas barnvagnar innehåller hållbara material som tillverkas med så lågt CO2-avtryck som möjligt. En barnvagn från Emmaljunga byggs för att hålla, återanvändas och delar kan bytas ut om det behövs. Kontakta oss på Childrens House om du har frågor kring din Emmaljunga barnvagn, vi har nära kontakt med Emmaljunga och konsulterar alltid dem i första hand. Inga beslut kring reklamationer tas av Childrens House utan konsultation från Emmaljunga.

 

Mått

Mått liggdel:  Insida: 76 x 34 x 21 cm 

Totalyta sittdel:  105 x 32 cm 

Handtagshöjd:  68 - 115 cm 

Mått vagn:  Bredd 58,5 cm