Britax

Bilbarnstol Dualfix 3 i-SIZE Fossil Grey

Bilbarnstolen DUALFIX 3 i-SIZE är perfekt att använda efter BABY-SAFE iSENSE eller något annat babyskydd. Dualfix 3 i-Size är en bakåtvänd stol som tillsammans med basenheten FLEX BASE iSENSE (säljes separat) ger förstklassigt skydd och mysig komfort under många bilfärder fram till ditt barn är fyra år gammalt.
4 495,00 kr
Bilbarnstol Dualfix 3 i-SIZE Fossil Grey 4 495,00 kr
Slutsåld
Slutsåld
Butik - Bruksvägen Ej i lager

Specifikationer

Beskrivning:  Dualfix 3 i-Size passar från att ditt barn är ca 3 månader upp till 4 år eftersom att bilbarnstolen anpassar sig i takt med att ditt barn växer. I Dualfix 3 i-Size sitter ditt barn säkert, stolen har säkerhets- och komfortfunktioner i premiumsegmentet såsom integrerat sidoskydd (SICT inside), djupa sidokrockskydd och fempunktssele. Dessutom skyddar Britax patenterade Pivot Link ISOFIX-system i kombination med FLEX BASE ditt barn vid alla slags olyckor, oavsett om det är framifrån, från sidan eller bakifrån.

Funktioner:
- Avtagbart överdrag som tål maskintvätt
- 90 graders rotation som låter dig vrida stolen mot dig så att du enkelt kan placera och spänna fast barnet
- Flera olika lutningslägen för att göra resan så bekväm som möjligt
- Inbyggt sidokrockskydd SICT inside absorberar krockkraften
- Djupa sidokrockskydd som är mjukt vadderade
- V-format nackstöd som ger optimalt skydd och maximal komfort
- Fempunktssele som fördelar krafterna vid axlarna, höfterna och mellan benen
- Skyddande axelmuddar som sitter skönt mot barnets kropp
- Bakåtvänd montering för barn mellan 61-105 cm (18 kg)
- Vikt 5,3 kg

DUALFIX 3 i-SIZE kan endast moteras i bil tillsammans med FLEX BASE iSENSE. Detta kräver även att er bil är utrustad med ISOFIX, ett standardsystem med olika fästpunkter och finns i nästan alla bilar. Med ISOFIX kan du vara säker på att din bilbarnstol är installerad på ett tryggt och stabilt sätt. Om ni har bas-enheten sedan innan via babyskyddet så behöver ni endast köpa denna produkt. Annars behöver ni komplettera med basenheten.

Godkänd enligt i-Size (R129). 

IsoFix:  Ja 

iSize:  Ja 

Bakåtvänd:  Ja 

Mått

Mått:  (H x B x D) 59,4 x 44 x 46,5 cm 

Britax Römer

Vi har ett stort utbud av Britax Römer alla produkter, tillbehör och reservdelar. Vi på Childrenshouse tycker att det ska vara enkelt och roligt att vara barn, ha barn och vara med barn. Därför har vi samlat de bästa produkterna vi kan hitta under ett tak.

Britax Römer - pålitlig barnsäkerhet i över 50 år

Britax Römer har sedan 1966 varit en pålitlig partner för föräldrar över hela världen när det gäller barns säkerhet i bilen. Med en stark tradition av innovation och kvalitet erbjuder de prisbelönta bilbarnstolar, barnvagnar och tillbehör som ger trygghet och bekvämlighet för både små och stora äventyr.

Europeisk kvalitet

Med sitt starka tyska och brittiska arv prioriterar Britax Römer tillverkning i Europa. Med hjälp av sin nya anläggning producerar de nu 90 % av sina bilbarnstolar och alla cykelsitsar i Tyskland eller Storbritannien.