AXKID

Axkid ONE Granite Melange

Fri frakt
Med sitt rymliga säte och anpassningsbara benutrymme gör Axkid ONE att ditt barn sitter säkert och bekvämt bakåtvänt i bilen. Installeringen går fort - klicka bara i ISOfixfästena, fäll ut stödbenet och släpp antirotationsbågen så är du klar!

Bruksvägen

7 499,00 kr
Köp

Beskrivning: 

Bilbarnstolen sitter på skenor som gör det enkelt för dig att skjuta bak stolen för att lättare kunna sätta in barnet i stolen.

Axkid ONE är den enda bakåtvända bilbarnstolen med isofixfästen på marknaden, som är godkänd enligt i-SIZE-reglementet, upp till 125 cm (eller ca 7 års ålder) och är Plustestad.

 

- Plustestad

- Bästa benutrymme på marknaden justeras enkelt med bara en hand (11 cm anpassningsbart benutrymme)

- Extra sidokrockskydd (ASIP)

- Nackstödet justerbart i 12 steg

- 5-punktssele

- Lutningen på stolen kan justeras steglöst efter installation

- Genomgående antirotationsbåge

- Ventilationshål hjälper ditt barn att inte bli för varm

- Stolen väger 30% mindre än motsvarande bilbarnstolar och innehåller mindre plats

- Godkänd enligt i-SIZE-reglementet (R-129) för längder mellan 61-125 cm

- Tillåten maxvikt 23 kg

- Installeras med ISOfix-fästen

 

Nytänkande och innovativ svensk design.

Axkid ONE ger ett skyddande ramverk åt ditt barn, byggt i härdat aluminium och stål. Själva stolen, byggd i chockabsorberande material, hjälper till att sprida krafterna optimalt vid en eventuell olycka. De inbyggda sidokrockskydden (ASIP) skyddar ditt barn ytterligare vid eventuell krock från sidan. Hela stolen väger strax under 10 kilo och tillåter även äldre och tyngre barn att fortsätta åka bakåtvänt så länge som möjligt (upp till 125 cm eller 23 kg).

 

Garanterat snabb och säker installation på 30 sekunder

Axkid ONE installeras i sex självförklarande steg och har en självåtdragande antirotationsbåge som "berättar" för dig med ljud när stolen sitter korrekt mot sätet. Axkid garanterar att du kan installera stolen på 30 sekunder eller mindre, om inte erbjuder de dig gratis hjälp online.