AXKID

Axkid Minikid 2 Solid Shellfish

Fri frakt
Axkid Minikid 2 är en bakåtvänd bilbarnstol som blivit väldigt populär tack vare dess unika funktioner som underlättar för dig och gör det säkert för ditt barn. I den rymliga och bekväma bilbarnstolen kan barnet sitta ända tills de blir 125 cm långa.

Avion

Bruksvägen

3 499,00 kr
Lägg i varukorg

Beskrivning:  Minikid 2 har ett nackstöd som tillsammans med bältet automatiskt anpassar sig efter ditt barns längd och storlek. Det betyder att du aldrig själv behöver montera om internbältet utan kan vara säker på att det blir rätt varje gång. Minikid 2 tar inte stor plats utan passar lika bra i små som stora bilar.


Minikid är enkel att installera med hjälp av dess självåtdragande förankringsband, du "vickar" helt enkelt stolen på plats och sedan hålls banden åtdragna. På så sätt reduceras risken för felmontering och du kan känna dig trygg eller installationen. Stödbenet som ska ner i golvet sträcks ut med hjälp av en knapp som är enkel att komma åt.


Vid montering kan du först justera till något av de 5 lutningslägena fram på stolen för att anpassa lutningen efter er bils säten. Har ni väldigt djupa säten går det bra att använda Axkids lutningskil för att öka lutningen (köps separat). OBS! Tänk dock på att bilbarnstolen aldrig får luta mer än 37 grader.


• Minikid är en av världens mest sålda och prisade bilbarnstolar inom kategorin "Bakåtvända bilbarnstolar".


• Plus-testad och godkänd upp till 25 kg och går att använda upp till 125 cm.


• Enkel och säker installation tack vare de självåtdragande förankringsbanden.


• Nackstöd och sele anpassar sig efter ditt barns längd.


• Passar både små och stora bilar.


• Levereras med Axkid Side Impact Protection, ett sidokrockskydd som ger extra skydd vid en eventuell krock från sidan. Sidokrockskyddet ska användas på den sida av bilbarnstolen som är närmast bildörren (används bilbarnstolen i mitten behöver inte ASIP användas).


• Levereras med uttagbar babydyna (stolen är godkänd från 0 kg men bör ej användas för spädbarn.

Childrenshouse.se rekommenderar inte att stolen används för nyfödda)


• Utsedd till "Bra Val" enligt Folksam 2019