BeSafe

Izi Go Modular X1 i-SIZE Peak Mesh

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size är ett babyskydd som erbjuder barnet högsta säkerhet och komfort. Det är en del av BeSafes nya innovativa koncept Modular där basenheten passar till både första tiden med babyskyddet och sedan nästa bilbarnstol upp till minst 4 år.

Bruksvägen

2 795,00 kr
Köp

Beskrivning: 

Babyskyddet iZi Go Modular X1 i-Size är utrustat med toppmoderna säkerhetsfunktioner som vadderat 5-punktsbälte, bekvämt huvudskydd och extra sidokollisionsskydd (SIP+) som absorberar upp till ytterligare 20% av krafterna vid en sidokollision. Den är också utrustad med  Newborn Hugger™, en mjuk bodyhugger som ger stabilitet och stöd. När bebisen växer och behöver mer plats kan du anpassa babyskyddet genom att ta bort Newborn Hugger™ samt enkelt höja nackskyddet och internselen med en rörelse.

Den stora suffletten kan du enkelt dra fram när solen lyser extra starkt. Den skyddar barnet med UPF 50+.

BeSafe iZi Go Modular X1 installeras på iZi Modular i-Size basen med endast ett klick (bas köps separat). Med Magnetic Belt Assistants™ hålls bältena åt sidan medan du sätter barnet i babyskyddet för lättare påtagning av bältet. Ergonomiskt utformat bärhandtag för att babyskyddet ska vara behagligare att bära.

Kan klickas på de flesta vagnchassin med hjälp av adaptrar och på så sätt bilda ett travelsystem.

Används mellan ca 0-12 mån (40-75 cm).

Monteras i bilen med bilens integrerade bälte eller på en ISOFIX-installerad basenhet (Besafe iZi Modular I-Size Base Isofix, köps separat).

 

Vikt: 4,2 kg

 

Godkänt enligt UN R129 (i-Size).

 

iSize:  Ja 

Bakåtvänd:  Ja 

Nyfödd:  Ja 

Mått

Mått:  B x D x H: 66 x 44 x 59 cm (med bärhandtaget i upprest position)