BRITAX Premium Line

Basenhet FLEX BASE iSENSE

Fri frakt
Med FLEX BASE iSENSE är du utrustad för 4 år av bekväm säkerhet i trafiken. Komplettera med babyskyddet BABY-SAFE iSENSE eller BABY-SAFE 3 i-SIZE för att använda direkt från födseln eller bakåtvända bilbarnstolen DUALFIX iSENSE för säker färd i bilen från ca 6 månader upp till minst 4 års ålder. Varje bilbarnstol installeras på basenheten med ett klick och tack vare rotationen i basen kan du vrida stolen mot bildörren som gör det enkelt för dig att sätta i och spänna fast barnet. Basenheten fästs med ISOFIX-fästen.

Bruksvägen

2 995,00 kr
Köp

Beskrivning:  Basenheten kan alltså användas för både babyskydd och bilbarnstol - ett modular system som gör det smidigt för er då ni bara behöver installera basenheten en gång. Har din bil dessutom lutande säten kan du justera FLEX BASE iSENSE i sex olika lutningspostioner. Det är det lättast att ställa in lutningen innan du fäster babyskyddet med har du nästa bilbarnstol kan du enkelt justera när det behövs. Alla bilbarnstolar som är kompatibla med basenheten kan roteras mot bildörren så att du enkelt att sätta in och spänna fast barnet.
Andra egenskaper:
- Justerbar rotationsbåge som hjälpar till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka och ger även mer benutrymme.
- Britax Römer Pivot Link-system leder, vid en eventuell olycka, först krafterna nedåt mot bilsätet och sedan mjukt framåt.
- Stödben med justerbar höjd
- Justerbara ISOFIX-fästen
- Väger 9,5 kg

Godkänd enligt i-Size (R129). 

Mått

Mått:  Mått (H x B x D) 43.5 x 44 x 66 cm