BRITAX Premium Line

Babyskydd BABY-SAFE iSENSE, Indigo Blue

Fri frakt
Babyskyddet Baby-Safe iSense ger ditt barn och dig både komfort och toppmodern säkerhet. Utrustat med omsorgsfullt placerad belysning som tänds och släcks automatiskt för enkel installation i bilen eller på en barnvagn. Använd babyskyddet från födseln med spädbarninlägget upp till ca 15 månader.
2 995,00 kr
Köp

Beskrivning:  Babyskyddet Baby-Safe iSense har en integrerad lutningsmekanism som ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för din nyfödda bebis. I takt med att barnet växer och du höjer nackstödet justeras lutningen till ett mer upprätt sittläge.
Den smarta integrerade belysningen tänds och släcks automatiskt när du installerar babyskyddet i bilen eller på barnvagnen men du kan också manuellt tända lamporna i till exempel mörker om du vill ha extra ljus.
Installera smidigt babyskyddet i bilen tillsammans med basen FLEX BASE iSENSE (ingår ej) med ISOFIX-fästen (kräver att bilen har ISOFIX-fästen). Med basenheten kan du då enkelt rotera babyskyddet mot bildörren vilket gör det busenkelt att sätta i och spänna fast ditt barn. Du kan även använda babyskyddet utan bas, då fäster du babyskyddet med bilens trepunktsbälte, vilket är smidigt om du ska flytta babyskyddet mellan olika bilar som inte har ISOFIX-fästen.
Babyskyddet är utrustat med:
- Insats för nyfödda som dessutom utgör ett energiabsorberande skydd
- Fempunktsbälte som ger maximal säkerhet för ditt barn.
-Justerbart huvudstöd och internbälte
- Hörbart klickljud vid korrekt installation
- Säkerhetsbelysning både in- och utvändigt.
- Automatisk installationsbelysning
- Justerbart handtag
- Bekväma och moderna överdrag av bästa kvalité. Avtagbara
- Solskydd med SPF 50+
- Kan fästas på ett stort antal barnvagnar med adaptrar (köps separat)
- Babyskyddet väger 4,8 kg

Godkänd enligt i-Size (R129). 

Mått

Mått:  Mått (H x B x D) 58 x 44 x 67 cm