Emmaljunga

Emmaljunga Duovagn NXT60 F Select 3.0 Outdoor Black

Fri frakt
Emmaljungas barnvagna NXT60 Select 3.0 är perfekt för stadslivet och trånga miljöer. Med sitt smala chassi, de svängbara framhjulen och den rymliga sitt- och liggdelen får du allt du behöver, en barnvagn som är liten och smidig samtidigt som barnet fortfarande har stor rymlighet och komfort. En barnvagn från Emmaljunga innehåller hållbara material som tillverkas med så lågt CO2-avtryck som möjligt.

Bruksvägen

9 995,00 kr
Lägg i varukorg

Beskrivning:  Underedet på vagnen, chassit, är tillverkat i skandinaviskt low carbon aluminium och har justerbart brunt handtag i konstläder samt miljövänliga Outdoor Solight-Ecco-hjul. Med de punkteringsfria terränganpassade däcken tar du dig fram på de flesta underlag utan problem. Handtaget kan justeras både på längden och i vinkel för att anpassas perfekt efter den som styr vagnen. Här finns också en säkerhetsrem som du kan linda runt handleden när du styr vagnen för extra säkerhet.

I den rymliga sittdelen sitter ditt barn bekvämt under hela åkturen och med Swing-Away bygeln är det enkelt att sätta i och ta ur barnet. Den vändbara sittdelen med plant liggläge är utrustad med dragkedja för myggnät, Fresh Air Ventilation och ny 5-punktssele. Den rymliga sittdelen har stor sufflett och justerbart fotstöd för att ge ditt barn den bästa komforten i barnvagnen. Nytt för mådellår 2022 är blixtlås för myggnät i suffletten och den magnetiska 5-punktsselen med stretchkomfort. Sittdelen är även utrustad med nya Easyfix 3.0 fästen (sittdelen passar endast på chassin från modellår 2022, ej 2021 eller tidigare).

Den rymliga liggdelen med miljövänlig och ventilerad plastbotten är utrustad med avtagbart innertyg, dragkedja för myggnät Fresh Air Ventilation, öppningsbar fotsack och en Deluxe-madrass. En mysig och säker plats för din bebis från födseln upp till ca 6 månader.

Registrera din Emmaljunga NXT barnvagn via Emmaljunga och erhåll 3+2* års fabriksgaranti. Läs mer och vad som täcks inom garantin och registrera din barnvagn på Emmaljungas hemsida (klicka här).

Emmaljungas barnvagnar innehåller hållbara material som tillverkas med så lågt CO2-avtryck som möjligt. En barnvagn från Emmaljunga byggs för att hålla, återanvändas och delar kan bytas ut om det behövs. Kontakta oss på Childrens House om du har frågor kring din Emmaljunga barnvagn, vi har nära kontakt med Emmaljunga och konsulterar alltid dem i första hand. Inga beslut kring reklamationer tas av Childrens House utan konsultation från Emmaljunga.

 

Mått

Mått liggdel:  Insida: 76 x 34 x 21 cm 

Totalyta sittdel:  105 x 32 cm 

Handtagshöjd:  50 - 116 cm 

Mått vagn:  Bredd: 58 cm 

Mått ihopfälld:  Hopfällt chassi utan hjul:76 x 45 x 17,5 cm