Emmaljunga

NXT Select Ergo Sittdel 3.0 Outdoor Black

Modellår 2022
Emmaljungas ERGO Sittdel för NXT Select passar på både NXT90, NXT90e, NXT60 och NXT Twin. Den vändbara ergonomiska sittdelen är utrustad med dragkedja för myggnät, Fresh Air Ventilation och ny 5-punktssele. Den rymliga sittdelen har stor sufflett och justerbart fotstöd för att ge ditt barn den bästa komforten i barnvagnen.
2 475,00 kr 3 300,00 kr
NXT Select Ergo Sittdel 3.0 Outdoor Black 2 475,00 kr 3 300,00 kr
Slutsåld
Slutsåld
Butik - Bruksvägen Ej i lager

Specifikationer

Beskrivning: 

Sittdelen har nya designelement och features för år 2022 och passar endast på chassin från 2022.

I den ergonomiska sittdelen sitter ditt barn bekvämt under hela färden. Den stora höj- och sänkbara suffletten skyddar mot solens strålar och kan dras extra långt fram för mer skydd.
För modellår 2022 har ryggen förlängts till 54 cm vilket ger ditt barn mer utrymme att växa. Nytt är även den avtagbara ryggjusteringen i leatherette, blixtlås för myggnät och den magnetiska 5-punktsselen med stretchkomfort. Sittdelen är även utrustad med nytt Easyfix 3.0 fällningssystem för kompakt transport (sittdelen passar endast på chassin från modellår 2022, ej 2021 eller tidigare). Komplettera med ett av Emmaljungas NXT90, NXT90e, NXT60 eller NXT TWIN chassin och NXT Select Liggdel 3.0 för att använda barnvagnen direkt från födseln.

Registrera din Emmaljunga NXT barnvagn via Emmaljunga och erhåll 3+2* års fabriksgaranti. Läs mer och vad som täcks inom garantin och registrera din barnvagn på Emmaljungas hemsida (klicka här).

Emmaljungas barnvagnar innehåller hållbara material som tillverkas med så lågt CO2-avtryck som möjligt. En barnvagn från Emmaljunga byggs för att hålla, återanvändas och delar kan bytas ut om det behövs. Kontakta oss på Childrens House om du har frågor kring din Emmaljunga barnvagn, vi har nära kontakt med Emmaljunga och konsulterar alltid dem i första hand. Inga beslut kring reklamationer tas av Childrens House utan konsultation från Emmaljunga.

 

Mått

Totalyta sittdel:  105 x 32 cm 

Emmaljunga Barnvagnar

Barnvagnar och tillbehör från den svenska tillverkaren Emmaljunga. De har producerat barnvagnar av hög kvalitet och säkerhet sedan 1925!