Hos oss hittar du allt för barnfamiljen!

Det ska vara roligt att vara barn, ha barn och vara med barn!

Spendera tiden tillsammans, vi hjälper dig att hitta i djungeln av produkter, från bilbarnstolen, barnvagnen till de första leksakerna. När den magiska ettårsdagen kommer har vi olika prylar för barnet, byggklossar från Micki, de första lego bitarna, pussel och andra roliga och lärande leksaker.

Vi på childrenshouse.se anser att leka är att lära, vi har fyllt vår butik med alltifrån byggleksaker, spel, pussel till studsmattor som utvecklar barnens motorik, vi har prylar till att leka olika rollekar, pirater till Pippi Långstrump - You name It. Vi har även kläderna till barnen från, vi har kläder för tuffa utelekar till finare kläder till högtider, vi säljer Didrikson, Name It och Lindbergs. Vi har lite tuffare leksaker för de äldre barnen som Nerf, radiostyrda bilar, helikoptrar och drönare. Allt som man behöver för att leka ute rutchkanor, pooler och sparkcyklar. Sommarspel tillsammans med familjen som kubb och jätteyatzy.

Hos oss ni hittar ett av Sveriges största utbud av produkter för barnfamiljen, ni handlar snabbt, enkelt och prisvärt. Hos oss hittar ni bilbarnstolar, barnvagnar, barnkläder, barnskor, leksaker, pooler, studsmattor, Lego och babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken som Micki, Hasbro, Matell, Britax, Besafe, Rätt Start, Skip Hop, Babybjörn, Didriksons, Brio, Kärnan, Sense Lego, Crescent, Name it, Medela, Stiga, Axkid och många fler. Vi köper från välkända leverantörer och tillverkare med erkänt bra kvalitè. Måste bara få påminna om vår fantastiska våtservett som är tillverkad i Norrland till ett fantastiskt pris på tio kronor för en förpackning på sjuttiotvå servetter :-) Givetvis Svanen märkt!

Childrenhouse.se finns inte bara på nätet, vi finns som fysisk butik i Umeå, vi har cirka 2500 kvadratmeter butik och lager fyllt med produkter för barnfamiljen!

Du är hjärtligt välkommen in om du har vägarna förbi vår butik!